Lubang sedalam CNC penggerudian dan pengilangan jentera (xl-1200)

Lubang sedalam CNC penggerudian dan pengilangan jentera (xl-1200)

Asas Info.Structure:Deep lubang DrillingLayout:HorizontalControlling mod: CNCAutomatic Gred: AutomaticPrecision:High PrecisionCertification:GS, SGS, CE, ISO 9001Max.Loading kapasiti: 5 TonExport pasaran: GlobalAdd

Description/kawalan

Maklumat am.

Struktur: penggerudian lubang sedalam

Susun atur:mendatar

Mod kawalan:CNC

Automatik Gred:automatik

Kepersisan: berketepatan tinggi

Persijilan:GS, SGS, CE, ISO 9001

Kapasiti Max.Loading:5 tan

Pasaran eksport:Global

Maklumat tambahan.


Pembungkusan: kotak kayu

Standard:CE, GS, ISO9001

Asal:Guangdong, China

Kod HS:8459210000

Kapasiti pengeluaran:60PCS/tahunPermohonan produk
Mesin gerudi lubang sedalam kebanyakannya digunakan dalam industri seperti berikut:
-Membentuk industri: lubang laluan air, thimble lubang, lubang pin lenting, lubang elektrik, dan cenderung lubang, dan lain-lain.
-Industri jentera hidraulik: injap, Pengedar dan pam, dll...
-Industri automotif: silinder, sistem bekalan bahanapi dan bahagian-bahagian lain
-Aero: kipas tersebut, giar pendaratan dan bahagian-bahagian lain.
-Industri kimia dan penjana: memanaskan bahagian Pertukaran.

Ciri-ciri

Utama baru windlass hidraulik cakera brek (paten teknologi);

Sistem kawalan penggerudian pertama tekanan Malar (paten teknologi);

Automatik penggerudian sistem bunyi (paten teknologi);

Sistem kawalan Paparan parameter dinamik kuat (paten teknologi);

Sistem anti perlanggaran kren (paten teknologi);

Komponen utama menerima pakai jenama import terkenal (paten teknologi);

Mast ketinggian 10m, panjang paip pemegang 6m;

Penyelidikan dan pembangunan sistem kawalan tekanan malar dengan penggerudian, set terus-menerus automatik tekanan penggerudian dan meningkatkan kecekapan, penggerudian memastikan kualiti lubang;

Penyelidikan dan pembangunan sistem kemalangan-bukti crown;

Dilengkapi dengan Naib sistem bunyi penggulungan;

Kuasa kepala gear mengamalkan kaedah penghantaran hidraulik, boleh mencapai kelajuan stepless dalam pelbagai tertentu, dan dilengkapi dengan kelajuan yang tinggi;

Pelantar penggerudian hidraulik sistem komponen utama menerima pakai jenama import, komponen umum memilih jenama terkenal tempatan, sistem adalah stabil, boleh dipercayai dan panjang hayat Perkhidmatan;

Menggunakan langsung bertindak balas beban yang menyelaraskan sistem hidraulik berubah-ubah, kuasa perubahan dengan beban, kecekapan yang tinggi, penggunaan tenaga yang rendah, sistem itu mempunyai aplikasi berjaya Dapatkan pada kami gerudi XL-50;

Dilengkapi dengan seorang Ketua yang berkuasa mengubah kelajuan, enjin pemantauan peranti seperti paparan digital.


Struktur utama dan prestasi peralatan

ZJA siri adalah sebuah mesin automatik CNC bagi penggerudian lubang mendalam. Alat mesin yang mengintegrasikan perindustrian maju teknologi moden sebagai di bawah:
Sistem Taiwan SYNTEC CNC: prestasi yang stabil, mudah o pengaturcaraan bekerjasama membangunkan, Perkhidmatan selepas jualan sempurna dan menepati masa.
2. dengan ighh precision bar skru bola dan rolling linear membimbing, operasi komponen-komponen buatan kedudukan tepat .
3. alat kawalan jauh peranti digunakan pada sistem penyejukan. Bergantung pada saiz lubang, bahan-bahan, kerepek dan dikehendaki precision, melaraskan kadar aliran dan tekanan boleh optimiz e hasil penyejukan.
Dengan industri moden Lanjutan Teknologi, prestasi, ketepatan, pemprosesan pelbagai, mod operasi dan kecekapan kerja disediakan di peringkat lanjutan antarabangsa.


Profil Syarikat

Selamat datang ke Rejee Industri, pembekal pelantar penggerudian profesional di China. Kami membekalkan pelbagai produk-produk industri pembinaan, dari pelantar gerudi, mixter, pam dan lain-lain. Beberapa produk-produk kami yang popular termasuk pelantar penggerudian putar, latihan crawler hidraulik, Jet Grouting penggerudian Mesin, produk-produk yang direka bentuk dan dibina bagi terowong paip menumpahkan sokongan asas dalam lubang anchor, empangan embankment, cerucuk pembinaan, dan permohonan pembinaan terowong di seluruh dunia.


Kerana permintaan yang landasan Kereta Api berkelajuan tinggi, jambatan dan bangunan bertingkat tinggi terus berkembang keperluan peralatan penggerudian yang terus meningkat. Kami berusaha untuk memenuhi dalam perlu dengan membangunkan teknologi yang handal dan cekap dan peralatan. Melalui kami bertahun-tahun usaha diperolehi, kini produk kami berpuas hati oleh seluruh dunia Kastam.

Pada Rejee Industri, kami juga telah memberi banyak perhatian kepada perkhidmatan pelanggan. Kami khusus untuk membantu pelanggan kerja-kerja yang selamat dan cekap menggunakan produk kami. Panduan dan perkhidmatan sentiasa tersedia dengan juruteknik profesional kami.

Disebabkan oleh berkualiti tinggi dan perkhidmatan kami, kami penggerudian rotary pelantar, crawler hidraulik latihan, dan Jet Grouting penggerudian mesin yang semakin popular di seluruh dunia pasaran, termasuk Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Eropah, dan lain-lain. Mengalu-alukan anda dari seluruh dunia untuk datang dan melawat kilang kami!


Hot Tags: Lubang sedalam CNC penggerudian dan pengilangan jentera (xl-1200), penggerudian Mesin

Barangan yang berkaitan

Siasatan

Produk-produk