Mendalam teras dan Hydrographic baik penggerudian Mesin (Max kedalaman: 2500)

Mendalam teras dan Hydrographic baik penggerudian Mesin (Max kedalaman: 2500)

Ciri-ciri yang utama:
1. Mesin gerudi adalah struktur yang ringan dan padat, struktur keseluruhan adalah sederhana, dengan susun atur yang munasabah. Semua komponen yang dapat dilihat, tidak bertindih antara satu sama lain, supaya mereka mudah untuk mengekalkan dan memperbaiki.
2. enjin boleh memilih electromotor atau enjin diesel mengikut permintaan.
3. windlass yang pecah dari Kumpulan tradisional tiga struktur gear planet, dan menerima pakai empat Kumpulan gear struktur

Description/kawalan

Permohonan

HXY-2000 batu teras dan penggerudian Mesin terutamanya digunakan untuk mendalam teras penggerudian Diamond dan keras aloi, dengan tork kuat 10,000 Nm dan kedalaman maksimum 2,500 meter. Ia juga boleh digunakan untuk projek-projek Penyiasatan Kajibumi, cerucuk pembinaan, gas asli dan Hydrographic baik cari gali, dan sebagainya.


Ciri-ciri

1. Turus menegak mempunyai banyak membelok, pengagihan mereka adalah munasabah, dan tork yang amat pada kelajuan rendah; kelajuan Turus menegak adalah cepat, skop berputar adalah pelbagai;

2.dalam mesin gerudi adalah struktur yang ringan dan padat, struktur keseluruhan adalah sederhana, dengan susun atur yang munasabah. Semua komponen yang dapat dilihat, tidak bertindih antara satu sama lain, supaya mereka mudah untuk mengekalkan dan pembaikan .

3.dalam mesin gerudi mempunyai konfigurasi gabungan bingkai, mudah untuk hapus, supaya ia boleh memenuhi permintaan pembinaan dalam cendawan.

4.windlass yang pecah dari Kumpulan tradisional tiga struktur gear planet, dan menerima pakai empat Kumpulan gear struktur;

5.dalam mesin gerudi mengamalkan air baru brek peranti, dan sejenis peranti mekanikal untuk melaraskan kelajuan Susunkan alat penggerudian tersebut apabila peranti penggerudian keturunan dalam penggerudian proses Mesin gerudi.

6.dalam penggerudian Mesin tuil jenis tekanan hidraulik chuck, dengan menggenggam kuasa besar dan kuat jejari yang memberi pampasan kepada kapasiti, dan hayat Perkhidmatan jubin adalah panjang.

7.enjin boleh memilih electromotor atau enjin diesel mengikut permintaan.

8.dalam mesin gerudi dipadankan dengan radas yang sama, yang menguntungkan untuk menguasai keadaan. Ia mempunyai beberapa pengendali operasi, dan susun atur adalah munasabah, supaya operasi yang fleksibel dan mudah.

9.pemegang manipulating akan bertemu, dengan susun atur yang munasabah, maka operasi adalah fleksibel dan boleh dipercayai.

10. Kerangka Mesin gerudi mempunyai ketegaran yang besar, Pusat graviti adalah rendah, jadi kestabilan pada kelajuan yang tinggi penggerudian adalah kukuh.

Data Teknikal

 1. Batu teras gerudi di

 • Hidrografi gerudi yang baik dalam

 • Pemakanan dalam asas pegangan

 • Spesifikasi teknikal: • Kenapa memilih Rejee?


  Disesuaikan produk dan Perkhidmatan

  Apabila kerja anda memerlukan penyelesaian khusus, boleh dipercayai, Rejee boleh membantu anda dengan produk berkualiti tinggi penggerudian yang disesuaikan. Pengalaman kami dan fokus pelanggan kami akan memastikan anda mempunyai pilihan yang terbaik untuk anda.

  Pada industri Rejee, kami juga berikan banyak menumpukan perhatian kepada khidmat pelanggan. Kami berdedikasi untuk membantu pelanggan kerja-kerja yang selamat dan cekap menggunakan produk kami. Panduan dan perkhidmatan sentiasa tersedia dengan juruteknik kami profesional dalam laman web.  Teknologi paten

  Kilang kajian

  Pameran projek

  Bagaimana untuk menghubungi kami?

  Tel: +86-29-86105123-606
  Fax: +86-29-86513529
  E-mel:manager@rejeegroup.com
  Alamat: Rm 10802, Blok B, bangunan Kairui, zon pembangunan ekonomi Xi'an, China.


  Hot Tags: Mendalam teras penggerudian Mesin (kedalaman: 2500M), penggerudian Mesin

  Barangan yang berkaitan

  Siasatan

  Produk-produk