Lori dipasang teras penggerudian Mesin (kedalaman: 800M)

Lori dipasang teras penggerudian Mesin (kedalaman: 800M)

Ciri-ciri yang utama:
1. penggerudian pelantar, Menara dan Lumpur pam semuanya dilengkapi ke atas treler itu. Ia begitu mudah untuk menjalankan pemasangan dan penanggalan.

Description/kawalan

Permohonan

HXY - 800QT lori dipasang penggerudian Mesin digunakan untuk geologi teras penggerudian, tiada teras penggerudian, batu pasir leachable penggerudian, juga boleh digunakan dalam bidang air dan penggerudian dan Kejuruteraan penggerudian lubang yang besar. Pengkhianat penggerudian dapat bekerja merentasi jalan ungraded dan padang pasir liar di mana suhu persekitaran dari - 25℃ 42℃.


Ciri-ciri

1, tinggi tahap piawaian, dapat menyesuaikan diri--tork gerudi besar (M = 793kg·fM), penggerudian kadar pengagihan (n = 40-979r/min) dan aci menegak berdiameter besar (Φ91mm).

2, pam pelantar, Menara dan Lumpur penggerudian semuanya dilengkapi ke atas treler itu. Ia begitu mudah untuk menjalankan pemasangan dan penanggalan.

3, treler berkenaan ketinggian permukaan mm 1320, Pusat graviti rendah, dengan kestabilan yang baik.


Data Teknikal


Kenapa memilih Rejee?


Disesuaikan produk dan Perkhidmatan

Apabila kerja anda memerlukan penyelesaian khusus, boleh dipercayai, Rejee boleh membantu anda dengan produk berkualiti tinggi penggerudian yang disesuaikan. Pengalaman kami dan fokus pelanggan kami akan memastikan anda mempunyai pilihan yang terbaik untuk anda.

Pada industri Rejee, kami juga berikan banyak menumpukan perhatian kepada khidmat pelanggan. Kami berdedikasi untuk membantu pelanggan kerja-kerja yang selamat dan cekap menggunakan produk kami. Panduan dan perkhidmatan sentiasa tersedia dengan juruteknik kami profesional dalam laman web.Teknologi paten

Kilang kajian

Pameran projek

Bagaimana untuk menghubungi kami?

Tel: +86-29-86105123-606
Fax: +86-29-86513529
E-mel:manager@rejeegroup.com
Alamat: Rm 10802, Blok B, bangunan Kairui, zon pembangunan ekonomi Xi'an, China.


Hot Tags: Lori dipasang teras penggerudian Mesin (kedalaman: 800M), teras penggerudian Mesin

Barangan yang berkaitan

Siasatan

Produk-produk