Aci menegak teras penggerudian Mesin

Aci menegak teras penggerudian Mesin

44B] dengan teras penggerudian pelantar boleh digunakan untuk Kejuruteraan penggerudian geologi, penggerudian hidro-geologi, cetek minyak dan gas drilling, geoterma penggerudian dan asas Kejuruteraan penggerudian, dan lain-lain.

Description/kawalan

Permohonan Aci menegak teras penggerudian Mesin

44B] dengan teras penggerudian pelantar boleh digunakan untuk Kejuruteraan penggerudian geologi, penggerudian hidro-geologi, cetek minyak dan gas drilling, geoterma penggerudian dan asas Kejuruteraan penggerudian, dan lain-lain.


Ciri-ciri teras aci menegak penggerudian Mesin

1.rasional struktur berat ringan, kapasiti besar, prestasi yang serba boleh, stabil, kebolehpercayaan yang tinggi, tahap tinggi Standard.

2.gear auto standard pilihan clutches, prestasi yang boleh dipercayai, operasi yang fleksibel, kos rendah aksesori.

3.lebih kelajuan siri (tahap 8) dan julat kelajuan munasabah, tork rendah-kelajuan (maksimum 4200N.m)

4.dua silinder hidraulik suapan, lejang panjang, menegak melalui lubang diameter(93mm), terutama bagi paip gerudi berdiameter besar dan coring

5.penggerudian kapasiti, 71 dan perlahan-lahan tali utama gerudi undian kedalaman penggerudian 1000

6.ringan berat badan, rendah pusat graviti, susun-atur yang padat, boleh alih keluar, baik, munasabah, memudahkan penyelenggaraan, penyelenggaraan dan pembaikan, tuan rumah boleh decomposed kepada 10 bahagian (berat maksimum yang boleh pisah bahagian 300kg), mudah, terutamanya bagi kerja-kerja terowong gunung, perlombongan, penempatan semula.

7.hidraulik membuang PENGAPITAN tentera, penggunaan bi-fuel dan dilengkapi kunci hidraulik, memegang teguh

dilengkapi dengan sistem brek air, mendalam penggerudian, gerudi selamat dan stabil

8.à gear pam minyak, penggunaan kuasa, operasi yang stabil. Sistem yang dilengkapi dengan pam tangan, apabila Mesin kuasa yang tidak bekerja, masih boleh berpanjangan lubang dengan gerudi pam tangan

9.peralihan dari long (sehingga 460mm), tetap kukuh, berkelajuan tinggi penggerudian dan kestabilan yang baik.

menggunakan instrumen seismik, instrumen sepanjang hayat, keadaan adalah kondusif untuk memahami lubang. Manipulasi fleksibel dan boleh dipercayai


Data Teknikal


Kenapa memilih Rejee?


Disesuaikan produk dan Perkhidmatan

Apabila kerja anda memerlukan penyelesaian khusus, boleh dipercayai, Rejee boleh membantu anda dengan produk berkualiti tinggi penggerudian yang disesuaikan. Pengalaman kami dan fokus pelanggan kami akan memastikan anda mempunyai pilihan yang terbaik untuk anda.

Pada industri Rejee, kami juga telah memberi banyak perhatian kepada khidmat pelanggan. Kami berdedikasi untuk membantu pelanggan kerja-kerja yang selamat dan cekap menggunakan produk kami. Panduan dan perkhidmatan sentiasa tersedia dengan juruteknik kami profesional dalam laman web.
Teknologi paten

Kilang kajian

Pameran projek

Bagaimana untuk menghubungi kami?

Tel: +86-29-86105123-606
Fax: +86-29-86513529
E-mel:manager@rejeegroup.com
Alamat: Rm 10802, Blok B, bangunan Kairui, zon pembangunan ekonomi Xi'an, China.Hot Tags: 44B] dengan aci menegak teras Mesin gerudi, teras penggerudian Mesin

Barangan yang berkaitan

Siasatan

Produk-produk