Diamond Bit

Diamond Bit

Bit Diamond--permukaan set; kelambu

Description/kawalan

Jika anda sedang mencari untuk bit diamond China dengan menggunakan teknologi yang dipaten dan sedikit diamond berkualiti tinggi untuk dijual di China dari pembekal bit diamond profesional dan kilang, sila berasa bebas untuk menghubungi Rejee industri.

Aplikasi skop

Sesuai untuk operasi di sederhana amat sukar formasi penggerudian (f = 7-18), sesuai untuk formasi fissured, patah.

Ciri-ciri

Permukaan bit set mempunyai keupayaan menyesuaikan diri cemerlang dalam pelbagai formasi. Bit memberikan kecekapan penggerudian yang tinggi walaupun dalam keadaan penggerudian yang amat mencabar. Prestasi penggerudian yang optimum boleh diperolehi dengan memilih bit dengan profil yang sepadan, seperti bentuk crown dan formula matriks, untuk dipadankan dengan formasi batuan.

Cebisan kelambu mempunyai keupayaan menyesuaikan diri cemerlang dalam pelbagai formasi. Bit menyediakan khidmat setia hidup dan tinggi penggerudian kecekapan dalam pelbagai keadaan penggerudian dan mereka mudah untuk beroperasi. Prestasi penggerudian yang optimum diperolehi dengan melaraskan saiz berlian dan kepekatan, kekerasan dalam bentuk matriks dan crown.

Hot Tags: Diamond bit, China, pembekal, kilang, di China, berkualiti tinggi, untuk dijual, dengan menggunakan teknologi yang dipaten

Barangan yang berkaitan

Siasatan

Produk-produk