Batu bor alat alat penggerudian DTH PDC

Batu bor alat alat penggerudian DTH PDC

Info.Customized:CustomizedCertification:APILength:Taper asas-lengthType:Gun gerudi BitMaterial:Tungsten CarbideUse:Well DrillingSize:VariousExport pasaran: utara Amerika, Amerika Selatan, Eropah Timur, Tenggara

Description/kawalan

Maklumat am.

Tersuai:Disesuaikan

Persijilan:API

Panjang:Tirus panjang

Jenis:Bit gerudi meriam

Bahan:Tungsten karbida

Penggunaan:Baik penggerudian

Saiz:Pelbagai

Pasaran eksport:Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah Timur, Asia Tenggara, pertengahan Timur, Eropah Barat

Maklumat tambahan.

Cap dagangan:lipai

Pembungkusan:Kertas, kayu, plastik

Standard:SGS

Asal: Shaanxi

Kod HS:8207209000

Kapasiti pengeluaran:10000PCS/Month

Penerangan produk

Memperkenalkan sedikit Tricone
1. Tricone bit memotong struktur
Menerima pakai formula baru teknologi baru gigi keras aloi berkualiti tinggi, meningkatkan sifat mekanikal memotong gigi.

2. Tricone bit diameter struktur
Menggunakan struktur pelindung tolok berbilang: Die dengan mengurangkan multidrug gigi (gigi GT), bulat belakang, set belakang Berkuku telah diraih gear karbida, permukaan rintangan mo aloi, mengukuhkan ZhaoJian dan anterior memohon kimpalan, sangat meningkatkan keupayaan perlindungan tolok gerudi.

3. Tricone bit galas struktur
Mengguna pakai berketepatan tinggi dengan gelongsor jejarian, dua hala tujahan galas, bola ketat. Gigi Berkuku aci besar leher dan dua hentian permukaan kimpalan mempunyai Haus-melawan aloi, lubang besar kon dan dua berhenti penyelesaian permukaan dan aloi Perak inlaid khas, meningkatkan rintangan lelasan dan rintangan galas Naib occlusive keupayaan, meningkatkan keupayaan galas adapt Naib berkelajuan tinggi.

4. Tricone bit pelincir meterai
Banyak menggunakan Mohor maju logam, memanjangkan hayat gerudi.

5. Tricone sedikit berkenaan
Meterai logam agak stabil prestasi, daripada getah meterai sedikit lebih lama hidup biasa, sesuai untuk gerudi kuasa bawah tanah dan penembusan yang tinggi kadar piring penggerudian.

GredDensity(g/cm3)Hardness(HRA)TRS(MPa)Aplikasi yang disyorkan
YG6X14.9591.51800Bagi menarik wayar keluli dan bukan ferus atau Bar kurang daripada D6.00mm di bawah tekanan tidak begitu banyak.
YG614.9590.51900Untuk melukis Bar aloi bukan ferus, keluli kurang daripada D20.00mm di bawah tekanan yang lebih dan juga untuk menarik tiub kurang daripada D10.00mm.
YG814.889.52200Bagi lukisan bar keluli dan bukan ferus dan tiub, juga untuk pembuatan bahagian-bahagian mekanikal, alat dan bahagian-bahagian yang memakai.
YG1014.588.52400
YG1514872800Bagi menarik batang keluli dan tiub dengan kadar pengurangan yang tinggi dan pembuatan anvils, penggerudian dan tebukan dan memberi kesan.


Hot Tags: Batu bor alat alat penggerudian DTH PDC, penggerudian alat

Barangan yang berkaitan

Siasatan

Produk-produk