Mixer(1200L) Lumpur

Mixer(1200L) Lumpur

NJ siri Lumpur pengadun mempunyai struktur yang sederhana dan ciri-ciri mudah digunakan, tahan lasak, seragam kecekapan adunan dan tinggi.

Description/kawalan

Permohonan

Peralatan ini terpakai kepada semua jenis besar, sederhana dan kilang komponen prefabricated kecil-kecilan serta industri dan pembinaan sivil seperti lebuh raya, kereta api, jambatan, kerja-kerja pengairan, dok,Cari gali minyak arang batu dan sebagainya. Dengan penapisan peranti, ia juga boleh digunakan untuk campuran buburan dalam pembinaan jalan dan jambatan, takungan, lombong, industri kimia dan sebagainya.

Dengan struktur yang munasabah, susun-atur sesuatu yang baru dan mudah operasi dan penyelenggaraan, kita boleh membuat Reka bentuk mengikut keperluan khas bagi memenuhi permintaan pelanggan.


Ciri-ciri

Reka bentuk yang lebih maju

struktur yang munasabah

prestasi yang boleh dipercayai

berkualiti tinggi, masa yang singkat

penggunaan tenaga yang lebih rendah


Data Teknikal

Jenis

Menegak silinder tunggal

Capacity(L) maksimum yang

1450

Capacity(L) berkesan

1200

Kipas RPM (revolusi seminit)

610

Power(kW)

11kw

Dimensions(mm) keseluruhan

1520*1650*1610

Weight(kg)

750


Kenapa memilih Rejee?


Disesuaikan produk dan Perkhidmatan

Apabila kerja anda memerlukan penyelesaian khusus, boleh dipercayai, Rejee boleh membantu anda dengan produk berkualiti tinggi penggerudian yang disesuaikan. Pengalaman kami dan fokus pelanggan kami akan memastikan anda mempunyai pilihan yang terbaik untuk anda.

Pada industri Rejee, kami juga berikan banyak menumpukan perhatian kepadaPerkhidmatan pelanggan. Kami berdedikasi untuk membantu pelanggan kerja-kerja yang selamat dan cekap menggunakan produk kami. Panduan dan perkhidmatan sentiasa tersedia dengan juruteknik kami profesional dalam laman web.Teknologi paten

Kilang kajian

Pameran projek


bagaimana hendak Hubungi kami?

Tel: +86-29-86105123-606
Fax: +86-29-86513529
E-mel:Manager@rejeegroup.com
Alamat: Rm 10802, Blok B, bangunan Kairui, zon pembangunan ekonomi Xi'an, China.


Hot Tags: 1200l pengadun, China, pembekal, kilang, di China, berkualiti tinggi, untuk dijual, dengan menggunakan teknologi yang dipaten

Barangan yang berkaitan

Siasatan

Produk-produk