Lumpur emparan pengadun (400L)

Lumpur emparan pengadun (400L)

Sentiasa digunakan untuk geologi penggerudian Lumpur mencampurkan, pengadun ini juga boleh digunakan sebagai pembancuh simen. Struktur FeaturesSimple; Memudahkan operasi; Mudah untuk memasang; Tinggi cekap; tahan lama untuk digunakan.

Description/kawalan

Permohonan

Pengadun emparan Lumpur ini digunakan untuk geologi penggerudian Lumpur mencampurkan, pengadun ini juga boleh digunakan sebagai pembancuh simen.


Ciri-ciri

Struktur yang mudah;

Memudahkan operasi;

Mudah untuk memasang;

Tinggi cekap;

Tahan lama untuk digunakan.


Data Teknikal

Kuasa Motor

7.5kW

Kelajuan

1440r/min

Jumlah keberkesanan

400L

Catuan simen air dibenarkan

1:2

Pulping masa

masa / 3min


Kenapa memilih Rejee?


Disesuaikan produk dan Perkhidmatan

Apabila kerja anda memerlukan penyelesaian khusus, boleh dipercayai, Rejee boleh membantu anda dengan produk berkualiti tinggi penggerudian yang disesuaikan. Pengalaman kami dan fokus pelanggan kami akan memastikan anda mempunyai pilihan yang terbaik untuk anda.

Pada industri Rejee, kami juga berikan banyak menumpukan perhatian kepadaPerkhidmatan pelanggan. Kami berdedikasi untuk membantu pelanggan kerja-kerja yang selamat dan cekap menggunakan produk kami. Panduan dan perkhidmatan sentiasa tersedia dengan juruteknik kami profesional dalam laman web.Teknologi paten

Kilang kajian

Pameran projek


bagaimana hendak Hubungi kami?

Tel: +86-29-86105123-606
Fax: +86-29-86513529
E-mel:Manager@rejeegroup.com
Alamat: Rm 10802, Blok B, bangunan Kairui, zon pembangunan ekonomi Xi'an, China.


Hot Tags: 400l pengadun, China, pembekal, kilang, di China, berkualiti tinggi, untuk dijual, dengan menggunakan teknologi yang dipaten

Barangan yang berkaitan

    Siasatan

    Produk-produk